Getoond: 1-1 van 1 resultaat.

De specialist voor uw hout of stalen veranda in Rhenen en omgeving

Hoveniersbedrijf C.E. van Garderen verzorgt ook uw veranda! Van hout of staal, alles is mogelijk. Uw tuin kan niet meer zonder een veranda van hout of staal.

Wat is er nu lekkerder dan tot rust komen in een veranda van Hoveniersbedrijf C.E. van Garderen na een lange dag werken. Of heerlijk genieten onder uw veranda van het vroege voorjaar en de lange zomeravonden.

Wij zullen uw wensen omzetten in uw eigen samengestelde veranda. Van advies en ontwerp naar het plaatsen van uw veranda. Compleet op maat gemaakt voor uw tuin.

De mogelijkheden qua stijl.

* Stalen veranda * Luxe veranda * Moderne veranda * Sfeervolle veranda

Alle soorten veranda's zijn speciaal op maat gemaakt zodat het geheel mooi aansluit bij uw woning en tuin. U heeft keuzes uit verschillende soorten hout en staal.

Het veel gekozen Douglas hout voor een sfeervol en warme uitstraling. Of het duurzaamste hout zoals hardhout, in de gewenste kleur gespoten voor een veranda met een moderne uitstraling. En een combinatie van Douglas hout en hardhout op kleur gespoten die juist het luxe doet uitstralen. Wilt u echt iets anders, dan is een stalen veranda hier een goede optie voor. Een zeer strakke uitstraling en voor 90% onderhoudsvrij. Geheel afhankelijk waar de basis van de stalen veranda mee afgewerkt wordt.

Langer van het buitenleven genieten. Benieuwd naar de mogelijkheden in uw tuin? Wij staan graag voor u klaar.